Geld lenen kost geld

Lease

Leasing is een financieringsvorm die zowel wordt gebruikt voor bedrijfsmiddelen en voor consumptiegoederen (bijvoorbeeld auto`s, machine, audio en videoapparatuur).

Je huurt voor een afgesproken periode bijvoorbeeld een auto, machine, of andere apparatuur dit wordt betaalt doormiddel van een vast bedrag per maand. Alle vaste kosten van bijvoorbeeld onderhoud, verzekeringen, en overige kosten worden betaalt door de verhuurder. Na het aflopen van het leasecontract blijft de verhuurder eigenaar van de auto, machine, of andere apparatuur. Deze vorm van leasen wordt ook wel Operationele lease genoemd.

Het is ook mogelijk om direct eigenaar te worden van u auto, machine, of andere apparatuur. Alle vaste kosten van bijvoorbeeld onderhoud, verzekeringen, en overige kosten zal u dan zelf moeten bekostigden. Er zal wel altijd een pandrecht van toepassing zijn, dit houd in dat de bank zekerheidsrecht houdt op de auto, machine, of andere apparatuur. Als de lening helemaal afgerond is, vervalt automatische het pandrecht. Deze vorm van lease wordt ook wel Financiƫle lease genoemd.

Kort samengevat: De rente en de looptijd staat beide vormen van Lease altijd vast. Aflossen kan op misschien manieren en het is niet mogelijk om de afgeloste bedragen op te nemen. Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag voor een lease.
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
09:00u. t/m 21:00u.
Zaterdag
10:00u. t/m 16:00 u.
Telefoon: 0318-71 28 38