Geld lenen kost geld

Spaarkrediet

Het spaarkrediet of spaarlening is een speciale vorm van een Doorlopend Krediet (rentekrediet). Tijdens de looptijd van het spaarkrediet betaalt u alleen rente, u lost dus niets af. Om de leenvorm spaarkrediet na langere tijd toch af te lossen, spaart u het geleende geldbedrag bijeen doormiddel van een spaarplan. Spaarvormen kunnen zijn, een levensverzekering, een spaarpolis, een aandelenportefeuille of een combinatie van deze vormen. Als de aandelenportefeuille ook met geleend geld wordt gekocht spreekt men over aandelenlease.

U spreekt van te voren een kredietlimiet af. De kredietlimiet is het totale bedrag dat u mag opnemen. Geld lenen door middel van een spaarkrediet betekent dat de rente, van het door u opgenomen bedrag, maandelijks van uw rekening wordt afgeschreven. Naast de rente betaalt u bij het spaarkrediet een spaarpremie voor de verzekering. Hierdoor spaart u met een spaarkrediet de aflossing van uw lening bij elkaar.

Kort samengevat: De rente en de looptijd zijn bij een spaarkrediet variabel. Aflossen is boetevrij en het is mogelijk om het afgeloste bedragen op te nemen. Doe hier een vrijblijvende offerte aanvraag voor een spaarkrediet.
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
09:00u. t/m 21:00u.
Zaterdag
10:00u. t/m 16:00 u.
Telefoon: 0318-71 28 38